SVEGOT-DFS Ideell förening

SVEGOT-DFS Ideell förening

397 Followers 397 Followers
Perfil
Episodios Show
 • Dan Eriksson
  Dan Eriksson
  Categoría: Política
  2 Episodios
  Dan Eriksson är ordförande för svenskarnas intresseförening Det fria Sverige och den europeiska stiftelsen Europa Terra Nostra. Här samsas ljudversioner av publicerade artiklar med funderingar och analyser.
 • Daniels timme
  Daniels timme
  Categoría: Cultura y sociedad
  7 Episodios
  Daniels timme var en podcast som sändes på Radio Svegot 2019 med vardagliga betraktelser och intervjuer och samtal med bland annat Martin Eriksson (Bubb.la), Lennart Svensson, Robin Holmgren och många fler.

  Allt från historia till politik till filosofi till prepping. Breda ämnen, kamratligt anslag.
 • Det fria Sverige
  Det fria Sverige
  Categoría: Política
  5 Episodios
  Officiell podcast för Det fria Sverige med uttalanden och annat från Sveriges största nationalistiska förening. Vi är en intresseförening för det svenska folket som agerar på alla platser där det behövs — så väl i den offentliga debatten som i uppbyggnaden av våra egna alternativa samhällsstrukturer.

  https://www.detfriasverige.se
 • Fredagstinget
  Fredagstinget
  Categoría: Política
  16 Episodios
  "Fredagstinget — ett program med sting i!" är en direktsänd podcast från Radio Svegot, med Jalle Horn, Dan Eriksson, Magnus Söderman och Daniel Frändelöv (i varierande uppställning). Högt och lågt utgår vi ifrån observationer i vår samtid och den senaste veckans nyhetsflöde för att försöka få rätsida på världen.
 • Morgon med Svegot
  Morgon med Svegot
  Categoría: Noticias
  124 Episodios
  Morgon med Svegot sänds direkt på www.radiosvegot.se varje måndag-torsdag klockan 09:00. Vi kommentarer de senaste nyheterna ur Det fria Sveriges perspektiv, och panelen består oftast av Dan Eriksson, Magnus Söderman och Daniel Frändelöv i någon konstellation. Här finns de poddar som är gratis att lyssna på i efterhand, för att få ... Más informaciones
 • Svegot Plus
  Svegot Plus
  Categoría: Cultura y sociedad
  16 Episodios
  Här publiceras smakprov från Svegot Plus. Hela poddarna är bara tillgängliga för dig med Svegot Plus. Teckna en prenumeration på www.svegot.se/plus för att få tillgång till hela arkivet.
 • Sverige vaknar
  Sverige vaknar
  Categoría: Noticias
  91 Episodios
  Direktsänd morgonradio i podcastformat. Sänds direkt här på Spreaker mellan 9-10 varje vardag. Daniel Frändelöv är radiovärd, och tillsammans med en gäst går vi igenom det senaste dygnets nyhetshändelser.
 • Urklipp från Radio Svegot
  Urklipp från Radio Svegot
  Categoría: Noticias
  2 Episodios
  Här samlas de bästa urklippen från Radio Svegots program för dig som inte har möjlighet att lyssna på hela sändningarna.
Followers Following
iAB member
Copyright 2019 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Crea un podcast - New York, NY
Help